Kedden délután hivatalossá vált, amit a csakfoci.hu múlt héten szombaton elsőként jelzett, a Mezőkövesd korábbi rutinos középpályása, Iszlai Bence a Diósgyőr labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását.

Szeretnék meghatározó játékosa lenni a csapatnak, Feczkó Tamás is azt kérte tőlem, hogy vezér legyek a pályán és az öltözőben is – nyilatkozta Iszlai Bence a dvtk.eu-nak. – Ami minden labdarúgót elvarázsol, az a hihetetlen szurkolótábor. Ez is sokat nyomott a latba, amikor elfogadtam a DVTK ajánlatát. Személyes élményem a stadionavató, fantasztikus hangulat volt, mindenkit elvarázsolt.

Itt az emberek szurkolnak is, nem csak kijönnek a stadionba. Rajtunk a sor, hogy szállítsuk az eredményeket és akkor még többen lesznek kint a meccseken.

Iszlai Bence Veszprémben született, ott is nevelkedett, és alig múlt 17 éves, amikor bemutatkozott a felnőttek között az NB III-ban. Az élvonalbeli Haladás csapott le a játékjogára, és fokozatosan építve lett a csapat alapembere.

2017 kora őszén Mezőkövesdre igazolt, ahol meghatározó játékosként a csapatkapitányi karszalagot is viselte. Iszlai Bence a közelmúltban szerződést bontott Mezőkövesden, így szabadon igazolható játékosként az átigazolási szezon lezárta után is lehetőség nyílt a leigazolására. Diósgyőrben a 90-es számú mezben láthatjuk, akár már szombaton pályára léphet  a ZTE ellen.

Feczkó harmadik szerzeménye

Iszlai a nemrégiben kinevezett vezetőedző, Feczkó Tamás harmadik igazolása az északmacedón támadó Mirko Ivanovski, és a portugál középpályás, Rui Pedro után.

Vadócz a Honvédnál edz, fontos személyi változást jelentett be a Diósgyőr – az utolsó utáni napok hazai átigazolási hírei