Az nso.hu-hoz hasonlóan a csakfoci.hu is úgy értesült, hogy

a Diósgyőri VTK kiszemeltjei között szerepel a román válogatott labdarúgó, Gheorghe Grozav,

aki a felfüggesztett NB I-es bajnokság ideje alatt távozott Kisvárdáról, előtte pedig 41 tétmeccsen 14 gólt és 8 asszisztot jegyzett a szabolcsiaknál.

A 29 éves játékos iránti érdeklődés már csak abból a szempontból sem meglepő, hogy Feczkó Tamás vezetőedző még az MTK Budapest trénereként is meg akarta szerezni a kreatív szélsőt.

Úgy tudjuk azonban, hogy a szabadon igazolható játékos megszerzését jelenleg még több tényező is befolyásolja.

Egyrészt a miskolciak következő szezonbeli keretének kialakítása attól is függ, hogy a csapatnak sikerül-e kiharcolnia a nemzetközi porondon való részvételt, másrészt az is fontos szempont, hogy a szintén a szélen bevethető Kiss Tamást sikerül-e végleg megtartaniuk.

A jelenleg a Puskás Akadémiától kölcsönben lévő játékos nagyon jó benyomást tett a mostani szezonban a DVTK szakmai stábjára, így információink szerint opció erre a posztra a 19 éves szélső végleges megszerzése, így az ő sorsától is függ Grozav helyzete. Honlapunk úgy értesült, hogy a felcsúti klub viszont csak a szezon végén fog tárgyalni a miskolciakkal Kiss játékjogáról, így gyors döntés még nem várható.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS: