Kulcsár Katalin alapvonali játékvezető-hölgyet a diósgyőri szurkolók az Újpestnek megítélt büntetőt követően szidalmazták.

A miskolci klubvezetés reagált, íme, a dvtk.eu oldalán megjelent közlemény.

“A hétvégi DVTK – Újpest mérkőzés során a közönség egy része megengedhetetlen hangnemben fejezte ki nemtetszését a játékvezetők tevékenységével kapcsolatban, és különösen súlyosan megsértette Kulcsár Katalin alapvonali játékvezetőt.

A DVTK vezetése, szakmai stábja, játékosai és minden munkatársa mélységesen elítéli az ilyen és ehhez hasonló, a játékvezetőket, az ellenfél szakvezetőit, játékosait vagy szurkolóit érő elfogadhatatlan verbális támadásokat. Szurkolóinkat ismételten és határozottan arra kérjük, hogy a továbbiakban feltétlenül tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amely sértheti a mérkőzések bármely résztvevőjét és a DVTK számára is rendkívül súlyos fegyelmi következményekkel járhat.

A hétvégi mérkőzésen történtek érintettjeitől ezúton is elnézést kérünk, és biztosítjuk őket arról, hogy a DVTK minden lehetséges a rendelkezésére álló eszközt megragad annak érdekében, hogy hasonló atrocitások a jövőben ne fordulhassanak elő!”