A csakfoci.hu értesülései szerint a Diósgyőrrel már február 13-án, azaz múlt szerdán közös megegyezéssel szerződést bontó Eperjesi Gábor az NB I-en belül vált csapatot. Információink szerint a miskolciak 25 éves, saját nevelésű védője a szezon hátralévő részét a Mezőkövesdnél fogja tölteni.

Úgy tudjuk, hogy Eperjesi a biztos játéklehetőség reményében igazol a kövesdiekhez, ahol másfél évre szóló szerződést fog aláírni. Ráadásul a jobbhátvéd amúgy is hiányposzt Mezőkövesdnél, így kézenfekvő Eperjesi leigazolása, hiszen egyedül Farkas Dániel játszik posztján, helyette kényszerből Vadnai Dániel is bevethető.

Információink szerint a felek mindenben megegyeztek, és a mai nap folyamán véglegesíthetik az átigazolást, és bejelenthetik új csapatánál.

Eperjesi minden osztályt figyelembe véve nyolc év alatt összesen 99-szer – ebből 73-szor az élvonalban – öltötte magára a DVTK mezét. Az idei szezonban 21 forduló alatt összesen ötször lépett pályára: négyszer kezdőként, egyszer csereként – legutóbb a december közepén a Paks ellen kapott lehetőséget. Profi pályafutása során még nem játszott más klubban, tagja volt a Diósgyőr 2014-ben Magyar Kupa-döntős és Ligakupa-győztes csapatnak.

FRISSÍTÉS: Ahogy azt a csakfoci.hu szerda délelőtt elsőként jelezte – majd később hivatalossá is vált –, a Diósgyőrtől váratlanul távozó Eperjesi Gábor a a Mezőkövesden folytatja pályafutását. A 25 éves védő szerződtetését a klub nem jelentette be a hivatalos honlapján, de a játékos kezdőként lépett pályára a szerdai Haladás elleni (0-0) Magyar Kupa-mérkőzésen, miután már február 13-án felbontotta a szerződését a DVTK-nál, és így szabadon igazolhatóvá vált.

 

Fotó: adatbank.mlsz.hu