Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) november 19-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu híre szerint:

NB I

A FEB tárgyalás megtartása után Feczkó Tamás vezetőedző (Diósgyőr) korábbi 2 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

Az előzmény:

Feczkó Tamás még másfél hete, a Budapest Honvéd elleni, 1-0-ra elveszített bajnoki mérkőzésen kapott piros lapot Pintér Csaba játékvezetőtől. Az MLSZ fegyelmi bizottsága két mérkőzésre tiltotta el a szakvezetőt és a DVTK hiába kért tárgyalást, a grémium most helybenhagyta korábbi döntését.

A kiállításommal kapcsolatban a negyedik játékvezetőtől kell megkérdezni, mi történt. Nem biztos, hogy a negyedik játékvezetőnek mindent meg kell hallania. Úgy gondolom, ha a 92. percben elveszítem az egyik meghatározó támadójátékosomat egy kiállítás miatt, akkor mindkét edző felfokozott hangulatban van a mérkőzés végén – mondta a mérkőzést követően Feczkó az esetről.

Három piros lap másfél perc alatt

Izgalmas vége lett a Honvéd-Diósgyőr összecsapásnak, hiszen a 90. perc után öt sárga lapot és három pirosat osztott ki a játékvezető. Utóbbiakból valamenyit reklamálásért, ráadásul kettőt az edzők kaptak.

Közzétette: M4Sport – 2019. november 9., szombat

NB III

Rétsági Ákos (Dunaharaszti) 1, Nagy Bendegúz (Monor) 3 soron következő bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Mátyás Tibor technikai vezető (BKV), mert a lelátóról a játékvezető személyére sértő kifejezést használt a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 4, Török László vezetőedző (Hatvan) 1 soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Horváth Elemér (Nagykanizsa) 1, Szini László (ELTE) 2, László Gábor Zsolt (Tihany), mert amikor a labda játékon kívül volt megtaposta földön fekvő ellenfelét, majd a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 5 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltás

Nedelkó János (Hévíz), Keresztes Krisztián (Sárvár), Csendes Péter Márton (Dunaújváros) és Ivánka Patrik (Diósgyőr) 1– 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Abdai Emese és Chen Diána (mindkettő Hajdúszoboszló) 1–1 soron következő női felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Fischer Zsigmond Lóránt (RFutsal) 1 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés

BKV 10, Veszprém 10, Dunaharaszti 12, Monor 12, Tiszaújváros 10 és Sényő 10 ezer forint.