ZTE – MTK Budapest, 14:30

Bojan Sankovic (a ZTE középpályása):Az MTK elleni találkozótól azt várom, hogy megpróbáló, izgalmakkal teli, jó mérkőzés lesz és azt, hogy az egész csapat tegyen meg minden tőle telhetőt azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Ismét itthoni atmoszférában küzdhetünk meg a pontokért és ez mindig plusz energiát ad. (ztefc.hu)

Horváth Dávid (az MTK Budapest megbízott vezetőedzője): – Nagyon nehéz a feladat, csalódást keltő az a helyzet, ahol most vagyunk. A hátralévő négy fordulóban az a célunk, hogy emelt fővel és tartással teli csapatot láthassunk, amely meg akarja mutatni mit tud és meg is mutatja. Azért dolgoztam az elmúlt 10 évben, hogy ilyen feladatot kapjak. Segíteni szeretnék a csapaton, felkészültnek érzem magam. Harcias, gyors, kombinatív játékot szeretnék látni, amit az U19-ben már alkalmazunk. Stabilabb védekezésre van szükség, hogy ne engedjünk könnyű gólokat, önbizalommal teli játékot várunk el, hogy a játéksok kihozzák magukból a maximális tudást. (mtkbudapest.hu)

Újpest – Gyirmót, 17:00

Giorgi Berdidze (az Újpest támadója):Úgy gondolom, hogy nem csak a csapat fejlődött sokat, hanem maga a bajnokság is. Sokkal erősebbek az ellenfelek, de emellett véleményem szerint a mi csapatunknak is a mostani a legerősebb változata, amiben eddig szerepeltem. Úgy érzem, hogy most nagyon jól egyben vagyunk. (ujpestfc.hu)

Csertői Aurél (Gyirmót):Az a mentalitást kell tovább vinni, amit mutattunk, meglátjuk mire lesz elég. Ez elvárható a csapattól. Az Újpest két extraklasszis focistát igazolt, nincsenek véletlenek. Meggyőzőek, nehéz harcos meccset várunk. Nincs értelme feladni, az utolsó percig kell küzdeni, de ha kiestél, akkor is mentálisan mutatni kell, hogy profi sportoló vagy, játékban nem szabd éreztetni. (gyirmotfc.hu)