NB I, 33. forduló

Gyirmót-Ferencváros, szombat 14.45

Csertői Aurél (Gyirmót): – Annak a tudatában, hogy kiestünk, azért nincsen hurráhangulat. De a srácok megmutatták az elmúlt mérkőzésen, hogy tudnak koncentrálni, remélem, a héten is így lesz. Egy Ferencvárost mindig nehéz legyőzni, de szeretnénk szépen búcsúzni, nem lesz könnyű feladat, remélem, a srácok átérzik ennek a felelősségét.

A futballban mindennek passzolnia kell, hogy egy Fradit meg tudj verni. Nagyon jónak kell lenned, szerencsésnek, és ezeket ne lehessen elmondani a Fradiról.

(gyirmotfc.hu)

Sztanyiszlav Csercseszov (Ferencváros):Ez a mérkőzés is fontos, nem véletlen, hogy a győztes kupadöntő másnapján is edzettünk. Mi vagyunk a bajnok és kupagyőztes Ferencváros, muszáj ennek megfelelően teljesítenünk. A csapattól egyértelműen azt várom, hogy ezúttal is küzdjön a három pontért. Vannak sérültjeink és néhányan már a csütörtöki edzés után extra pihenőt kaptak, így a Gyirmót FC ellen már nem lépnek pályára, azonban van elég futballistánk, akik számára most itt a lehetőség a bizonyításra. Szeretnénk győzelemmel befejezni a szezont! (fradi.hu)

MOL Fehérvár-Paksi FC, szombat 18.30

Michael Boris (MOL Fehérvár): – Az elmúlt nyolc, veretlenül megvívott mérkőzéshez szeretnénk a Paks ellen hozzátenni még egyet, hogy jó hangulatban zárhassuk a szezont. Úgy gondolom, összességében megérdemelten harcoltuk ki a nemzetközi kupaindulást, aminek örülünk – sajnos trófeát ebben a szezonban nem sikerült nyerni, így az EKL-indulás kellett, hogy legyen a minimális célunk az idény végére.

Bár a helyezésünkön már nem változtathat a szombati bajnoki, véletlenül sem barátságos meccsre készülünk, egyrészt folytatni akarjuk a veretlenségi sorozatunkat, másrészt jó játékkal megköszönni szurkolóinknak az egész éves biztatást.

Heisterre öt sárga lapos eltiltása miatt nem számíthatok majd, de nem tervezek kísérletezgetni, fontos számunkra az eredményesség a Paks ellen, hogy győzelemmel zárjuk a szezont. (molfehervarfc.hu)

Rossi: “Számomra mindegyik meccs akár az utolsó is lehet” – a kapitány a Dibusz-Gulácsi párharcról és Szalai Attila állapotáról