Mint arról beszámoltunk, a DVTK-stadion NB I-es búcsúmeccsén, a Diósgyőr és az FTC találkozóján (2-3), 2-1-es Fradi-vezetésnél a hazaiak vezetőedzője, Horváth Ferenc és a zöldek ecuadori játékosa, Cristian Ramírez akaszkodott össze a partvonalnál.

Az eset végül tömeges lökdösődébe torkollott, és csak nehezen csitultak le a kedélyek.

A jelenet kapcsán Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója az Origónak nyilatkozott.

A Ferencváros vezérigazgatójaként nagyon furcsállom, hogy a magyar NB I-ben előfordulhat olyan eset, hogy egy edző a földön fekvő játékosba belerúgja a labdát. Pláne egy olyan edző, aki egykoron a Ferencvárosban játszott. Az sem helyénvaló persze, ahogy Ramírez reagált, de aki látta az esetet, tudja, mi és hogyan történt. Egyértelmű, hogy ezek után bocsánatkérést várnék Horváth Ferenctől, az MLSZ-nek pedig ki kell vizsgálnia az esetet – mondta Orosz.

Aki hozzátette: furcsállja azt is, hogy a diósgyőri edző lapot sem kapott, noha Thomas Dollt a Haladás elleni meccsen már azért a lelátóra küldte a bíró, amiért megtapsolta az egyik ítéletét.

Az esettel kapcsolatos kérdéseket a portál a Diósgyőrnek is elküldte, de a borsodi klub csak annyit reagált, hogy a részéről lezártnak tekinti az ügyet.

 

TOVÁBB: A teljes cikk itt olvasható!

 

A jelenet 0:31-től a videón: