A 12 NB I-es csapat közül négy nem a saját stadionjában kezdi meg az OTP Bank Liga 2016/17-es kiírását, míg további három később költözik el. Minden esetben a stadionok felújítása, illetve az új létesítmények építése áll a háttérben.

Íme, az NB I-es csapatok otthona a következő bajnokságban:

Újpest – A Szusza stadion felújítása miatt átmenetileg a Fáy utcában lép pályára a csapat a hazai meccseken. Szeptemberre elméletileg befejeződnek a munkálatok, így a lilák pár forduló után haza költözhetnek.

Videoton – Ahogy az előző szezonban tavasszal, úgy idén ősszel is a Felcsúton játszik majd a Vidi. Nyárra készülhet el az új stadion.

MTK – A kék fehérek szeptember 21-én avatják új arénájukat, addig a bajnokságban Dunaújváros lesz a csapat otthona, míg az EL első selejtezőkörében Gyirmóton fogadják a kazah Aktobét.

Haladás – Szombathelyen a tervek szerint 2017 nyarára készül el az új stadion. Addig Sopronban játszik a csapat.

Diósgyőr – A stadion bontása szeptemberben kezdődik, akkor költözik a DVTK Mezőkövesdre.

Vasas – Az angyalföldiek a saját otthonukban kezdik el a bajnokságot, tavasszal viszont már Újpesten játszik az együttes a Fáy utcai építkezések miatt.

Honvéd – A pontos időpontok még nem ismertek, de jövőre Kispesten is elkezdődhetnek a munkálatok. Ebben az esetben tavasszal az MTK új arénájába költözhet a Honvéd.

A Ferencváros, a Debrecen, a Paks, a Mezőkövesd és a Gyirmót a saját otthonában fogadja az ellenfeleket a július 16-án kezdődő bajnokságban.