Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) december 21-i ülésén az alábbi határozatokat hozta az mlsz.hu keddi híre szerint.

NB I

A FEB összevont eljárás alapján az Újpestet, a Honvéd és a ZTE elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésén szurkolóinak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, tárgyak játéktérre dobása és pirotechnikai eszközök ismétlődő használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján az FTC-t, a Mezőkövesd és a DVSC elleni idegenbeli, valamint a Puskás és a DVSC elleni hazai bajnoki mérkőzésén szurkolóinak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és pirotechnikai eszközök ismétlődő használata) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a Honvédot, az Újpest elleni hazai és az FTC elleni idegenbeli mérkőzésén szurkolóinak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések ismétlődő bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB összevont eljárás alapján a ZTE-t a DVSC és az Újpest elleni hazai és a Honvéd elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésén szurkolóinak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések ismétlődő bekiabálása) pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

A FEB a Gyirmót – DVSC mérkőzéssel kapcsolatban a DVSC-t szurkolóinak a rend megzavarásával kapcsolatos cselekményéért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések ismétlődő bekiabálása) írásbeli figyelmeztetésben részesíti.

Női nagypályás bajnokságok és kupák

Kincses Ernő vezetőedző (Csepel) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő NB II-es női felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szól eltiltást kapott.

Női és férfi futsal bajnokságok és kupák

Tóth Krisztián (Nyírbátor) 1, Fehértói Gergő (REAC) 1 és Orgován György Péter (UTE) 4 soron következő férfi felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült.

Szabó Dávid vezetőedző (Magyar Máltai) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1 soron következő NB II-es női felnőtt futsal bajnoki mérkőzésre szól eltiltást kapott.

Honvéd: Ismét téma volt Horváth Ferenc jövője – ez a döntés született az edzőkérdésről