A forduló válogatottja:

Nagy G. (Vasas) – King (Honvéd), Lovric (Honvéd), Mészáros (DVSC), Tamás (DVTK) – Kleisz (Vasas), Bertus (Paks), Kanta (MTK), Berecz (Vasas) , Hajdú (Paks) – Torghelle (MTK)

Nagy Gergely (Vasas)
Végig magabiztosan állt a kapuban, két legnagyobb védését Scsepovics ziccereinél mutatta be.

Ikenne-King (Honvéd)
Rengeteg futott a szélen és tört előre, előfordult, hogy csak szabálytalanságok révén tudták megállítani, de így is sokat segítette a támadásokat.

Ivan Lovric (Honvéd)
Igazi vezére volt a kispestiek védelmének, 87 százalékos pontossággal passzolt és szerzett 13 labdát. Védő létére az egyik legveszélyesebb ember volt, főleg az első félidőben, akkor kétszer is veszélyeztetett.

Mészáros Norbert (DVSC)
Jól oldotta meg a védekező feladatát, 17 labdát szerzett, a 91. percben fejesgóljával tudott nyerni a Debrecen.

Tamás Márk (DVTK)
Jól semlegesítette a Fradi támadóit, az első félidő végén fejelt egy szép gólt.

Kleisz Márk (Vasas)
Sokat volt játékban, bátran futballozott, bejöttek a cselei, a 93. percben egy higgadt passza után született meg a Vasas győztes gólja a Videoton ellen.

Bertus Lajos (Paks)
A paksiak egyik legaktívabb tagja volt, háromszor próbálkozott kapura lövéssel, a végén majdnem betalált, de Banai nagyot védett.

Kanta József (MTK)
Igazi vezére volt az MTK-nak, jól osztogatott, adott egy gólpasszt.

Berecz Zsombor (Vasas)
Szinte nem volt eladott labdája, 97 százalékos pontossággal passzolt. Óriási kedvvel futballozott, minden támadásban benne volt, ha van egy kis szerencséje, góllal zárja a rangadót, két alkalommal találta el a kapufát.

Hajdú Ádám (Paks)
Rengeteget dolgozott a középpályán, csaknem 90 százalékos pontossággal passzolt.

Torghelle Sándor (MTK)
Rendkívül aktív volt, hétszer lőtt kapura, szerzett egy gólt, emellett az esetek 92 százalékában saját emberhez passzolt.

A forduló cseréje:

Murka Benedek (Vasas)
Erre mondják, hogy tökéletes csere. A 84. percben beállt, volt három jó passza, majd a 93. percben győztes gólt lőtt a Videoton ellen.

A forduló edzője:

Michael Oenning (Vasas)
Bátor támadójátékot mutattak be Felcsúton a Vidi ellen. Az öngól után sem törtek le, sőt emberhátrányban is bírták erővel és végül megérdemelten nyertek.