A 28. forduló válogatottja:

Nagy G. (Vasas) – Ikenne-King (Honvéd), Fejes (Paks), Beneš (Vasas), Hangya (Vasas) –  Egerszegi (Vasas), Simon (Paks), Gorriarán (FTC) – Haraszti (Paks), Novothny (Újpest), Lanzafame (Honvéd)

Nagy Gergely (Vasas)

Hetek óta kiváló formában véd, több nagy bravúrt is bemutatott Debrecenben, a legnagyobbat a 40. percben Sós ziccerénél.

Patrick Ikenne-King (Honvéd)

Főleg védekezésben nyújtott átlagon felülit, mindenhova odaért, rengeteget futott, ütközött, sok párharcot nyert.

Fejes András (Paks)

Volt csapata ellen remek teljesítménnyel rukkolt ki, szinte hiba nélkül játszott. Nagy érdemei voltak abban, hogy a Videoton mindössze egy helyzetet tudott kialakítani a mérkőzésen.

Vít Beneš (Vasas)

Ezúttal többször lépett fel a középpályára, sőt, a támadásokat is segítette. A harmadik gól egy ilyen szituáció után született, amikor a cseh védő kapásból kilőtte a hosszút.

Hangya Szilveszter (Vasas)

Nagyon aktívan futballozott, rengeteget futott. A második gól előtti támadás tőle indult, a harmadik találatnál pedig ő adta a gólpasszt.

Egerszegi Tamás (Vasas)

Ezúttal nem a szélen, hanem a középpálya közepén játszott, nem is akárhogyan. Az első félidőben két klasszis gólt szerzett, nagy érdemeket szerezve ezzel a győzelemben.

Simon Ádám (Paks)

Ezúttal is óriási mezőnymunkát végzett, jól állította meg a Vidi középpályásait, végig keményen futballozott.

Fernando Gorriarán (FTC)

A Fradi legjobbja volt a Haladás ellen. Rengeteget ütközött, passzai pontosak voltak és a cselei is bejöttek.

Haraszti Zsolt (Paks)

A mezőny legjobbjaként rendre veszélyt jelentett a kapura. Az első félidőben egy csellel három védőt is becsapott, Kovácsik bravúrral védte a tekerését. A második félidőben pedig egy közeli lövéssel megnyerte a meccset csapatának.

Novothny Soma (Újpest)

Ezúttal nem ő előtte adódott a legtöbb lehetőség, de mégis nyerőembernek bizonyult. Fejes góljával csapata megőrizte harmadik helyét, a támadó pedig a góllövőlistán egy találatra megközelítette az élen álló Varga Rolandot.

Davide Lanzafame (Honvéd)

A meccs elején egy keményen belőtt szabadrúgását fejelte a kapuba Eppel. A 25. percben pedig labdaszerzés után higgadtan lőtt a bal sarokba, eldöntve ezzel a Mezőkövesd elleni meccset.

A forduló edzője:

Csertői Aurél (Paks)

Kiválóan megszervezte a védekezést, a Videoton alig került helyzetbe. A kontrái rendre ültek, végig látszott, hogy nem a döntetlent akarják megtartani, hanem győzelemre játszanak. Ez össze is jött.

A forduló cseréje:

Radó András (Puskás Akadémia)

Negyedórával a vége előtt állt be, majd öt perccel később egy 10 méteres kapásgóllal eldöntötte az újoncok csatáját.