A forduló válogatottja:

Nagy G. (Vasas) – King (Honvéd), Burmeister (Vasas), Poór (MTK) – Gera (FTC), Mevoungou (DVTK), Papp (Paks) – Holman (DVSC), Berecz (Vasas) – Saglik (Vasas), Handzic (DVSC)

Nagy Gergely (Vasas)

Lázasan, torokgyulladással lett a Honvéd elleni meccs hőse. Több nagy bravúrt bemutatott, megfogta Lanzafame 11-esét, a hajrában pedig Koszta közeli ziccerét.

Ikenne- King (Honvéd)

Hetek óta a Honvéd egyik legjobbja. Ezúttal is rengeteget futott, beadásai veszélyesek voltak.

Felix Burmeister (Vasas)

Kemény és határozott volt, a párharcai 76 százalékát megnyerte, szerzett 18 labdát és nem mellesleg győztes gólt rúgott.

Poór Patrik (MTK)

Nagy érdemei voltak abban, hogy végül egy pontot szereztek a Videoton ellen. A megszerzett labdákat rendre jól játszotta meg, sikerült megfelelően hatástalanítania az ellenfél támadóit.

Gera Zoltán (FTC)

A 38. születésnapján három góllal járult hozzá csapata győzelméhez. 53 pontos passza volt, vagyis 93 százalékban saját emberhez juttatta a labdát.

Patrick Mevoungou (DVTK)

Keményen, határozottan futballozott, sokat ütközött, a párharcok kétharmadát megnyerte.

Papp Kristóf (Paks)

A fiatal középpályás jól szűrt, a megszerzett labdákat pontosan játszotta meg, csapata legjobbja volt.

Holman Dávid (DVSC)

Az első félidőben adott egy önzetlen gólpasszt, szerzett két gólt. Pályafutása egyik legjobb meccsét játszotta, Gera mellett a forduló legjobb játékosa volt.

Berecz Zsombor (Vasas)

Végig nagy kedvvel és kreativitással futballozott, kapura veszélyesen játszott.

Mahir Saglik (Vasas)

A győztes gól előtt ő ívelt Burmeister elé. Egészen elképesztő mutató, hogy 100 százalékos pontossággal passzolt a 90 perc során.

Haris Handzic (DVSC)

Ő szerezte a Loki rendkívül fontos első gólját, majd végig lekötötte a Hali védőinek figyelmét.

A hét edzője:

Michael Oenning (Vasas)

Az első félidőben bátor támadójátékot produkált csapata az éllovas ellen. A második játékrészben a vezetést tudatában kontrákra rendezkedtek be, hátul pedig nem lehetett megbontani a védelmüket.

A hét cseréje:

Madarász Márk (Gyirmót)

Miután beállt, rúgott egy hatalmas kapufát, és ahogy a Debrecen ellen a padról beszállva, úgy most is lendületet adott a kiesőjelöltnek, bizonyította, hogy a kezdőben lenne a helye.