A forduló válogatottja:

Rados (DVTK) – King (Honvéd), Lovric (Honvéd), Gévay (Paks) – Papp K. (Paks), Iszlai (Haladás), Zsótér (Honvéd), Ugrai (DVTK) – Williams (Haladás), Eppel (Honvéd), Makrai (DVTK)

Ivan Rados (DVTK)
Kevés dolga volt, de azt jól megoldotta. A mérkőzés hajrájában óriásit védett Windecker ziccerénél.

Ikenne-King (Honvéd)
Rengeteget futott, ütközött, jól zárta le a szélt. Védő létére szabálytalanság nélkül hozta le a Fradi elleni rangadót.

Ivan Lovric (Honvéd)
Ahogy azt tőle megszokhattuk, kőkemény volt, igazi vezére a védelemnek.  Több mint 80 százalékos pontossággal passzolt és 8 labdát szerzett vissza.

Gévay Zsolt (Paks)
Rendkívül érett, stabil játékot mutatott be az éllovas ellen. Nem tudták őt átjátszani, az általa irányított védelem nem kapott gólt a Videoton ellen.

Papp Kristóf (Paks)
Most már folyamatosan hozza a tőle megszokott, kemény, határozott játékot a középpálya közepén.  Nagyon aktív volt, 10 párharcot megnyert.

Iszlai Bence (Haladás)
Csapata egyik legjobbja volt, labdái rendre saját emberhez mentek, belőtt egy 11-est, majd adott egy gólpasszt.

 

Zsótér Donát (Honvéd)
Végig agilisan játszott, ő szerezte csapata rendkívül fontos első gólját egy szép szóló végén.

Ugrai Roland (DVTK)
Nagy kedvvel és önbizalommal futballozott, kiosztott két gólpasszt és higgadtan értékesített egy 11-est.

David Williams (Haladás)
Nálunk ő a forduló játékosa. Nagyon aktívan futballozott, hatszor próbálkozott kapura lövéssel, majdnem 90 százalékos pontossággal passzolt.  Nem mellékesen kiharcolt egy 11-est és rúgott egy szép gólt.

Eppel Márton (Honvéd)
Sokat harcolt, jól használta ki a fizikai fölényét és szerzett egy gólt, ami végül három pontot jelentett a Ferencváros ellen.

Makrai Gábor (DVTK)
A legjobb meccsét játszotta a Diósgyőrben. Ő szerzett vezetést csapatának, majd kiharcolt egy 11-est. Ha picit jobban összpontosít, a második félidőben is eredményes lehetett volna.

A forduló edzője:

Marco Rossi (Honvéd)
Az első félidőben pazar támadójátékkal lepték meg a Fradit, akár 3-4 góllal is vezethetett volna a Honvéd. A második játékrészben okosan őrizték előnyüket, ami egy pillanatig sem forgott veszélyben.

A forduló cseréje:

Könyves Norbert (DVSC)
A második félidő közepén állt be, majd a 89. percben egy szép egyéni akció végén három pontot érő gólt szerzett volt csapata ellen.