Súlyos sérülését maga mögött tudva szerződést hosszabbított a Fradi magyar válogatott játékosa, Sigér Dávid. A pályára nemrégiben visszatért középpályás így nyilatkozott maradása kapcsán.

Pluszmotiváció volt, hogy tudtam, lejár a szerződésem. Szerettem volna bizonyítani, hogy egy ilyen sérülésből is úgy épülök fel, annyi idő alatt, amennyi az optimális, hogy láthassák, engem még fognak tudni használni a Ferencvárosban.

Szerencsére március végétől tudtam annyit edzésen is mutatni, hogy ennek is köszönhető, hogy most meg tudtuk hosszabbítani a szerződést – nyilatkozta Sigér a Fradi Médiának.

Sigér a nyári pihenést is edzésekkel képzeli el.

– Túl sokat nem fogok pihenni, mert amiért sikerült megdolgoznom, hogy milyen állóképességben, erőállapotban legyek, azt nem szeretném elveszíteni. Mentálisan jó lesz egy kis környezetváltozás, de közben biztosan végzek majd edzéseket. Lehet, hogy az egyik legtöbb edzést fogom végezni, de semmiképp nem túlhajtva magamat. Szeretnék készen állni arra az időszakra, amikor visszajövünk, és belecsapunk a munkába újra.

A Fradiba berobbant új közönségkedvenc: “Tudtam, ha el akarom érni az álmaimat, ezt be kell vállalnom” – interjú