A forduló válogatottja:

Rózsa (Haladás) – Dilaver (FTC), Jancsó (Gyirmót), Bobál D. (Honvéd), Stopira (Videoton) –  Diarra (Újpest), Pátkai (Videoton), Géresi (Videoton) – Koszta (Honvéd), Böde (FTC), Prosser (Honvéd)

 

Rózsa Dániel (Haladás)

Főleg a mérkőzés hajrájában kellett nagyokat védenie.  Vida és Saglik távoli lövéseinél bravúrra volt szüksége.

Emir Dilaver (Ferencváros)

Jól megoldotta a védekező feladatát, a párharcai több mint 80 százalékát megnyerte. A Diósgyőrnek lőtt bombagólja után azt gondolta, soha többet nem lesz képes hasonlóra, most azonban a Lokinak is lőtt egy ilyet.

Jancsó András (Gyirmót)

Igazi oszlopa volt a védelemnek, a levegőben és a földön is szinte verhetetlen volt. Ráadásul végig sportszerűen játszott, a 90 perc során egyetlen szabálytalanságot sem követett el.

Bobál Dávid (Honvéd)

Nem volt sok dolga, hiszen a játék főleg az MTK térfelén folyt, az első félidő közepén azonban nagyot kellett menteni a saját kapuja előtt. Több mint 90 százalékos pontossággal passzolt.

Stopira (Videoton)

Ahogy a csapata, úgy ő is jó formában van az utóbbi hetekben.  Csakúgy, mint a legutóbbi fordulóban, újra egy fontos gólt szerzett.

Souleymane Diarra (Újpest)

A lilák legaktívabb játékosa volt, hatszor próbálkozott lövéssel, ős szerezte csapata második gólját, amivel visszajöttek a meccsbe.

Pátkai Máté (Videoton)

Hozta a tőle szokásos sallangmentes játékot. A 70. percben egy védelmi hibát kihasználva megszerezte a Vidi negyedik gólját, amivel eldöntötte a mérkőzést.

Géresi Krisztián (Videoton)

A fiatal szélső kiváló formában van. Ezúttal egy hidegvérű góllal járult hozzá a Videoton újpesti győzelméhez.

Koszta Márk (Honvéd)

Végig kapura veszélyesen futballozott a 20 éves támadó. Szerzett egy szép gólt fejjel.

Böde Dániel (Ferencváros)

Az utóbbi hetekben adós volt a jó játékkal és a gólokkal is, most egy duplával bizonyította, hogy továbbra is ő a Fradi legveszélyesebb támadója.

Prosser Dániel (Honvéd)

Rendkívül aktívan futballozott, a sok jó hazai teljesítmény között az övé volt a legjobb. Rúgott egy okos gólt, valamint adott egy gólpasszt Kosztának.

A forduló edzője:

Marco Rossi (Honvéd)

Három csatárral, a támadójátékot erőltetve küldte pályára a csapatát az MTK ellen. A remek edzői húzásnak meglett az eredménye, hiszen kiütötték ellenfelüket.