Az OTP Bank Liga 3. fordulójának válogatottja:

Tomás Tujvel (Mezőkövesd)

A szlovák kapus több nagy védést is bemutatott az MTK ellen, sőt az első félidő hajrájában egy óriási kidobása után akár gólt is szerezhetett volna csapata, ha a támadók pontosabbak a befejezésnél.

Emir Dilaver (Ferencváros)

Élete gólját lőtte a Diósgyőrnek, jó 25 méterről. Rengeteget futott, szinte nem hibázott passzt.

Korcsmár Zsolt (Vasas)

Rendkívül magabiztosan irányította a védelmet. Párharcainak 90 százalékát megnyerte, ami egészen kimagasló mutató. Teljesítményére egy remek fejesgóllal tette fel a koronát.

Kecskés Ákos (Újpest)

Az ő remek védőmunkája is kellett ahhoz, hogy csapata ne kapjon gólt a Pakstól. A légtér ura volt. Középső védő létére egy szabálytalansággal lehozta a meccset.

Souleymane Diarra (Újpest)

Rendkívül aktív volt, szinte az összes támadás rajta keresztül futott végig. Cselei, indításai rendre bejöttek.

Ádám Martin (Vasas)

Kiváló formában van az angyalföldiek fiatal játékosa. Ezúttal ugyan nem szerzett gólt, de adott két remek gólpasszt, így óriási érdemei voltak abban, hogy a Vasas 15 év után tudta újra legyőzni a Videotont idegenben.

Florian Trinks (Ferencváros)

Az ő nevéhez fűződik a Fradi első gólja, amivel megtörték a Diósgyőrt. Végig nagyon aktív volt, négy alkalommal is eltalálta a kaput.

Nagy Dominik (Ferencváros)

Nagyon élt a középpályán, sokszor csak szabálytalanságok árán tudták megállítani. Kiváló labdákkal játszotta meg társait, ráadásul az átadásainak csaknem 90 százaléka pontos volt.

Takács Tamás (Debrecen)

Herczeg András a kezdőbe nevezte, amit egy 28 méteres óriási bombagóllal hálált meg. Lekötötte a gyirmóti védők figyelmét, hasznosan futballozott.

Tisza Tibor (Debrecen)

Rendkívül aktív volt a mérkőzés során. A második gól előtt ő adta be a szögletet, majd a második félidő elején egy szép csellel elküldött két védőt, ballal pedig a léc alá bombázott. Nálunk övé a forduló gólja.

Marco Djuricin (Ferencváros)

A mezőny legjobbja volt egy gólpasszával és két góljával. Ha ilyen teljesítményre lesz képes a folytatásban is, gyorsan a Fradi-szurkolók kedvence lehet.

A hét edzője:

Michael Oenning (Vasas)

Látványos, kulturált futballt játszottak Felcsúton is. Nem voltak vaktában elrúgott labdák, szépen építgették az akcióikat, nem mellékesen pedig sorozatban harmadik meccsüket is megnyerték. Ilyen rajtra legutóbb 17 éve volt képes a Vasas.

A hét cseréje:

Baráth Botond (Honvéd)

A gólnál ugyan szerencséje volt, de ezzel együtt is védőként ő volt az előkészítője a kispesti egyenlítő találatnak.