• Bognár István aláírt új csapatához
  • Pont kerülhet a Fradi kiszemeltjének ügyére, mindenki jól járhat
  • Hemingway nyilatkozott a Lanzafame-ügyről
  • Bejelentette első nyári igazolását a Haladás
  • Az FTC kölcsönjátékosát vinné a Mezőkövesd

200 ezret alkudhatott az FTC, Szerbiából jöhet új igazolás

Szerb sajtóhírek szerint a Fradi 200 ezer euróval alkudta lejjebb Abraham Frimpong árát, aki még a héten aláírhat a zöld-fehérekhez. A Crvena is nyer az üzleten, ugyanis a 100 ezer euróért vett játékost 300 ezerért adhatja tovább. Bővebben itt!

Bognár István kék-fehérben folytatja

Bár a Mezőkövesd is megtartotta volna, illetve a Diósgyőr is csábította, az MTK-hoz írta alá Bognár István. Ő a klub harmadik nyári igazolása. Részletekért kattints ide!

Hemingway reagált a Lanzafame-ügyre: “Teljes hazugság”

A csakfoci.hu-nak reagált George F. Hemingway az ulloi129.hu által kispesti forrásokra hivatkozva megírt hírre, miszerint Davide Lanzafame a Honvédból a Fradiba akar igazolni. A kispesti tulajdonos teljes hazugságnak nevezte a Lanzafame átigazolásával kapcsolatos szóbeszédet. Bővebben itt!

Megvan a Haladás első nyári igazolása

Az NB I-ből kiesett Balmazújváros belső védőjével, Tamás Lászlóval erősítette meg keretét a Szombathelyi Haladás. A rutinos hátvéd 2+1 évre írt alá. Tamás már nyilatkozott is – kattints!

A Fradi kölcsönjátékosát vinné a Mezőkövesd

Értesüléseink szerint a Mezőkövesd szeretné leigazolni a legutóbb kölcsönben, Soroksáron szereplő Silye Eriket. A borsodiak már tárgyalnak is az ügyben az FTC-vel. Kattints a részletekért!

A nap további átigazolási hírei

Lemondott a Videoton korábbi vezetőedzője, Lipcsei Péter nyilatkozott kölcsönjátékosairól. Folyamatosan frissülő rovatunkat ezen a linken, míg az elmúlt napok összefoglalóit ezen a linken találod.

Két fiatal visszakerült a Fradihoz, őket az EL-re is benevezik, igazolt az MTK – hazai átigazolási hírek