Így néz ki a magyar válogatott Eb-busza – fotók

A magyar válogatott busza készen áll a mieink fogadására. A jármű “Ria Ria Hungária” felirattal közlekedik az Európa-bajnokságon. Nézd meg, hogy néz ki.

 

Visszatérhet az NB I-be a korábbi húzóember

A csakfoci.hu információi szerint Eke Uzoma újra Magyarországon folytathatja pályafutását. A 26 éves nigériai középpályás tavaly nyáron távozott Pécsről, legutóbb a német Chemnitzer csapatában játszott. A játékos hamarosan magyar állampolgár lehet. A részletek itt.

 

Kassai a legnagyobb bakijáról: “Nem lett volna korrekt, ha másra mutogatok”

Az Európa-bajnokságra készülő Kassai Viktor szerint karrierje elején az ember még tanulhat tévedéseiből, bizonyos szint felett azonban már csak a hibák elkerülése tartja versenyben. A játékvezető beszélt a 2012-es Eb-n elkövetett nagy hibájáról, amiről ugyan nem ő tehetett, de nem akart a kollégájára mutogatni. Kassai még öt évig szeretne magas szinten bíráskodni.

 

BBC: A magyar válogatott minden idők legjobbja

A Salford Egyetem szuperszámítógépének (SAM) segítségével a BBC összeállította minden idők tíz legjobb válogatottjának listáját. Az élen a magyar Aranycsapat végzett.

 

Újpest: Ezzel a magyar védővel erősítenének

A csakfoci.hu információi szerint fiatal magyar hátvédet szemelt ki magának az Újpest: az MTK utánpótlás-válogatott játékosát. Asztalos Dávid hétfőtől már a lilákkal készül.