Mint ismert, kedden és szerdán rendezték a Magyar Kupa 8. fordulóját, csütörtökön pedig a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága valamennyi kiállításról határozatot hozott az ülésén.

Magyar Kupa

Heffler Norbert (Gyirmót), mert amikor a labda nem volt játékban megrúgta ellenfelét 2, Leandro M.P. De Almeida (FTC) 1, Vashkeba Vasyl (ETO), mert amikor a labda nem volt játékban

megütötte ellenfelét 4 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Kemenes Szabolcs vezetőedző (III.ker.) mert két sárga lapos figyelmeztetés után kiállították, majd a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A FEB a Békéscsaba – FTC mérkőzéssel kapcsolatban a Békéscsabát szurkolóinak rendzavarásaiért (obszcén kifejezések bekiabálása, játéktérre történt bemenetele) és

rasszista megnyilvánulásáért („huhogás”) 200.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Két sárga lapos figyelmeztetés utáni, határozat nélküli eltiltás

Erdei Gábor (III.ker.) és Moga Sergiu Ionut (Szeged 2011) 1– 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa mérkőzésre szóló eltiltás – olvasható az mlsz.hu-n.