A korábban a Honvéd, Diósgyőr, Pápa és a Nyiregyháza trénere, Gálhidi György látja el június 25-től Ózdon, a helyei megyei I. osztályú csapat vezetőedzői feladatait.

Gál Lászlót, aki tavaly óta Ózdon csinálja a futballt, régóta ismerem, voltunk együtt annak idején Kispesten, valamint Nyíregyházán is. Egyik nap felhívott, aztán találkoztunk személyesen, és elmondta a terveit. Nem titok, reméltem, hogy lesz ajánlatom itthonról, magasabb szintről, valamint külföldről is, de mások nem kapkodtak utánam… Laci azonban azt kérte, hogy ha elvállalom, akkor ne mozduljak. Ez érthető volt a részéről – mondta a szon.hu-nak Gálhidi, aki eddig rávezető edzéseket tartott.

Már nem egy csapatomnál panaszkodtak rám, hogy túledzem a játékosokat, szóval erre, hogy ez ne így legyen, mindenképpen vigyázok. Ráadásul egy amatőr csapatról beszélünk, ezért jobban kell figyelni. Azt nem szeretném elfelejteni megemlíteni, hogy a körülmények ragyogóak! – tette hozzá, majd elmondta, mi a célja a csapattal.

Természetesen a cél az, hogy nyerjük meg a bajnokságot, jussunk el az osztályozóig. Az már egy másik helyzet lesz, nem könnyű egy ilyen párharc.

Az Ózd az előző szezonban a harmadik helyen végzett a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályban.