A határon túli, többségében magyar lakta vajdasági Adorján kistelepülés csapatánál, az FC Tiszánál lett vezetőedző Szivics Tomiszláv.

A szerbiai negyedik vonalban, a vajdasági liga északi csoportjában szereplő együttes a Sportski Zurnal cikk szerint már meg is egyezett a trénerrel.

Elfogadtam a csapat elnökének meghívását, így átveszem a szakmai irányítást. Szeretek dolgozni, szeretem a kihívásokat, a sikereket, épp ezért úgy gondolom, az FC Tisza illik hozzám. De csak együtt, közös munkával lehetünk eredményesek – idézi Szivicset a lap, hozzátéve, hogy a szakember legalább három minőségi igazolást tervez a nyárra.

Szivics magyarországi pályafutása során 2007-ben feljuttatta az NB I-be, majd 2011-ben Magyar Kupa-győztes lett a Kecskeméttel. 2013-ban a Diósgyőr edzőjének nevezték ki: a miskolciakkal Ligakupa-sikert ünnepelhetett, és bejutott a Magyar Kupa-döntőjébe a 2013/14-es idényben. De dolgozott a Paksnál (készer, legutóbb 2019 novemberéig) és Mezőkövesden is a tréner.

Érdekesség, hogy az FC Tisza csapatánál korábban Nikolics Nemanja is megfordult, a MOL Fehérvár FC újdonsült csapatkapitánya pályafutása kezdetén két szezont töltött el az észak-bácskai falu csapatában.