A magyar válogatott pénteken 20.45 órakor a Puskás Arénában, San Marino ellen lép pályára a világbajnoki selejtezősorozatban.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor az San Marino elleni vb-selejtezőn? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – az Anglia elleni vb-selejtezőn is alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-5-2-ben adtuk meg. Az angolok elleni idegenbeli vb-csoporttalálkozón Rossi a Gulácsi – Kecskés, Lang, Szalai A. – Nego, Nagy Á., Szoboszlai, Schäfer, Nagy Zs. – Schön, Sallai kezdőcsapatot küldte pályára.

Ami a keretet illeti: Bolla Bendegúz, Gulácsi Péter, Kleinheisler László és Willi Orbán sérülés miatt biztosan nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére, mind a négyen visszatértek a klubcsapatukhoz.

Magyar válogatott: Több meglepetés is lehet a várható kezdőcsapatunkban – minden hír a vb-selejtezőkről!