A magyar válogatott kedden 20.45 órakor a Wembley Stadionban, az Eb-ezüstérmes Anglia otthonában lép pályára a világbajnoki selejtezősorozatban.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor az Anglia elleni vb-selejtezőn? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – az Albánia elleni vb-selejtezőn is alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-5-2-ben adtuk meg. Az albánok elleni hazai vb-csoporttalálkozón Rossi a Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai A. – Nego, Nagy Á, Schäfer, Szoboszlai, Nagy Zs. – Sallai, Sallói kezdőcsapatot küldte pályára.

Ami a keretet illeti: Fiola Attila, Dibusz Dénes és Kleinheisler László sérülés miatt biztosan nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére, mindhárman visszatértek a klubcsapatukhoz, ahogy Willi Orbán is az RB Leipzig csapatához az előzetes megállapodásnak megfelelően. Helyére a Parma 19 éves védője, Balogh Botond került be. Botka Endre sárga lapjai miatt eltiltását tölti, így kihagyja az Anglia elleni mérkőzést.

Angol-magyar: A spanyol bajnokság egyik legjobb játékvezetője fúj a Wembleyben – minden hír a vb-selejtezőről!