A Szerbia ellen 1-1-re végződő Nemzetek Ligája-csoportmérkőzést követően Marco Rossi együttese szerda este Törökország ellen zárja a sorozat idei kiírását a Puskás Arénában. Ha megverjük a törököket, és az oroszok nem győzik le a szerbeket, meg is nyerjük a 3. csoportot.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor a Törökország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-5-2-ben adtuk meg.

Az szerbek elleni előző NL-mérkőzéshez képest Szalai Attila és Fiola Attila is letöltötte sárga lapos eltiltását, így ott lehetnek a keretben. Ugyanakkor hétfőn délelőtt az MLSZ hivatalos felületein jelezte, Szoboszlai Dominik visszatér klubcsapatához, mivel az osztrák karanténszabályok szerint csak így léphet pályára a Salzburg hétvégi bajnoki meccsén.

Nem csak Szoboszlai robbanthat az átigazolási piacon – 3 magyar válogatott játékos a téma külföldön