Az Izland ellen 2-1-re megnyert sorsdöntő Eb-pótselejtezőt követően Marco Rossi együttese folytatja szereplését, hiszen vasárnap Szerbia ellen Nemzetek Ligája-mérkőzésen lép pályára a magyar válogatott a Puskás Arénában.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor a Szerbia elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – az oroszok elleni döntetlen során is alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-5-2-ben adtuk meg. A legutóbbi mérkőzésen Rossi a Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai A. – Fiola, Kalmár, Nagy Á., Szoboszlai, Holender – Szalai Á., Sallai kezdőcsapatot küldte pályára.

Az oroszok elleni előző NL-mérkőzésen megkapta második sárga lapját a sorozatban Szalai Attila és Fiola Attila is, így ők nem lesznek bevethetők vasárnap este.

FRISSÍTÉS: Szombat délután az MLSZ hivatalos oldala jelezte, hogy Gulácsi Péter és Willi Orbán kisebb sérülés miatt elhagyták a válogatott edzőtáborát, Sallai Rolandnak a német karanténszabályok miatt kellett visszautaznia klubjához.