A szerbek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen elért 1-0-s győzelmet követően Marco Rossi együttese folytatja szereplését, hiszen szerdán Oroszországban lép pályára a magyar válogatott.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor az Oroszország elleni NL-mérkőzésen? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – a bolgárok elleni siker során is alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-5-2-ben adtuk meg. A legutóbbi mérkőzésen Rossi a Gulácsi – Botka, Lang, Szalai A. – Bese, Kalmár, Nagy Á., Gazdag, Hangya – Nikolics, Könyves kezdőcsapatot küldte pályára.

A lehetséges játékosok között már nincs ott Hangya Szilveszter és Gulácsi Péter. A Fehérvár hátvédjének a Szerbia elleni meccs után vissza kellett térnie a klubjához, mivel kisebb sérülést szenvedett a találkozón és le kellett cserélni, míg az RB Leipzig kapusa is visszautazott csapatához, hogy a karanténszabályt betartva pályára tudjon lépni a következő bajnokin.