Pénteken folytatódnak a magyar válogatott számára a Nemzetek Ligája küzdelmei, Görögországgal méri össze erejét a nemzeti csapat az Athénban, 20:45-től megrendezésre kerülő Nemzetek Ligája-találkozón. Marco Rossi nagy változásokat nem akar eszközölni a két csapat budapesti mérkőzéséhez képest, de kérdés például, mi lesz az újonc Willi Orban sorsa a kezdőt illetően.

Ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást (4-1-4-1) pedig a görögök elleni, budapesti mérkőzés alapján határoztuk meg. Így egy kapusra, két középső védőre és két szélső bekkre, három középső középpályásra (köztük egy védekezőbb feladatokkal ellátott játékosra) és három támadóra (két szélsőre és egy középcsatárra) lehet voksolni az alábbiakban.

A magyar válogatott keret:

Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Gróf Dávid (Budapest Honvéd)

Védők: Baráth Botond (Budapest Honvéd), Bese Barnabás (Le Havre), Fiola Attila (Mol Vidi FC), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Lang Ádám (CFR Cluj), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Willi Orban (RB Leipzig), Vinícius Paulo (Mol Vidi FC)

Középpályások: Kalmár Zsolt (DAC), Kleinheisler László (FK Asztana), Kovács István (Mol Vidi FC), Nagy Ádám (Bologna FC 1909), Nagy Dominik (Legia Varsó), Nagy Gergő (Budapest Honvéd FC), Pátkai Máté (Mol Vidi FC)

Támadók: Eppel Márton (Kajrat Almati), Gyurcsó Ádám (Hajduk Split), Holender Filip (Budapest Honvéd), Németh Krisztián (Sporting Kansas City), Sallai Roland (SC Freiburg), Szalai Ádám (TSG 1899 Hoffenheim), Varga Roland (Ferencváros)