Mint ismeretes, a válogatási elvei és persze az Andorra elleni vereség miatt is sokat támadott Bernd Storck szövetségi kapitány még egy esélyt kapott az MLSZ-től, így maradhatott a válogatott kispadján.

A vb-selejtezős keretben ott lévő, de pályára nem lépő dunaszerdahelyi védő, Kocsis Gergő a Digi Sport „Reggeli Start” c. műsorában beszélt a vereségről, és arról, elképzelhető-e, hogy a fiatalabb játékosok is bűnbakok lesznek-e a sokkoló eredmény után.

Személy szerint nekem abszolút pozitív volt, hogy az összetartáson, a keretben ott lehettem, nagyobb önbizalmat adott az alapozáshoz Dunaszerdahelyen. Nyilván nem ez az eredmény volt elvárva a csapattól, mi sem ezt vártuk el saját maguntól, de így alakult sajnos. Az pedig, hogy a fiatalokon fog-e csattanni az ostor? Nyilván lesznek majd változások a válogatottban, de nem tudom elképzelni, hogy a fiatalokon csattanna az ostor. (…) Úgy gondolom, hogy ha Dunaszerdahelyen sikerül jól játszani és segíteni a csapatnak, akkor minden elképzelhető a válogatottban is – tette hozzá Kocsis.

Videón a teljes beszélgetés itt: