A Horvátország ellen elszenvedett 3-0-s vereség után Azerbajdzsán házigazdájaként javíthat a magyar válogatott. A vasárnap 18:00-kor kezdődő mérkőzésre ezúttal is megszavaztattuk olvasóinkat arról, hogy milyen összeállításban küldenék pályára nemzeti csapatunkat.

A végeredményre nézve szembetűnő lehet, hogy “kikerült” a védelemből a spliti mérkőzésen két komoly hibát vétő Kádár Tamás, ám ami még ennél is sokkal érdekesebb, az elmúlt hónapokban perifériára kerülő Lang Ádámnak (17%) is többen szavaznának bizalmat a tengelyben, mint az alapembernek számító Dynamo Kijev-védőnek (11%).

Olvasóinknál is visszakerülne a kezdőbe a sérülése után felépülő Nagy Ádám (77%), míg az eltiltását töltő Kleinheisler László helyett nem a horvátok ellen is pályára lépő Vida Mátét (40%), hanem a Montenegró ellen bemutatkozó Sigér Dávidot állítanák csatasorba.

A támadóalakzat eredménytelensége ellenére sem kiállt változtatásért a szurkolóknál, habár a horvátok ellen még a voksolók 72%-a által a kezdőbe követelt Szalai Ádám irányába a bizalom kissé megrendülni látszik.

Íme a magyar válogatott összeállítása a szurkolók szerint:

Gulácsi (a szavazatok 87%-ával) – Lovrencsics (48%), Orbán (78%), Baráth (50%), Korhut (44%) – Nagy Á. (77%), Sigér (43%) – Dzsudzsák (32%), Holman (34%), Sallai (43%) – Szalai (53%)