A Puskás Akadémia szakmai stábját erősítő Vincze István az olasz Tuttomercatowebnek adott interjújában a magyar válogatott remek Európa-bajnoki szerepléséről beszélt, amely során többek között arról is kérdezték, hogy kik azok a játékosok Bernd Storck csapatából, akik megállnak a helyüket a Serie A-ban.

Nincs kétségem afelől, hogy Nagy Ádám, a Ferencváros középpályása megállná a helyét, nem véletlen, hogy már a Benfica is vinné. Nagyon fiatal, még csak 21 éves, egyértelműen övé a jövő. Rajta kívül még Kádár Tamást tudnám mondani, aki jelenleg a lengyel Lech Poznan játékosa.

A játékos pályafutása során az olasz Leccét is erősítő Vincze a mieink várakozásokon felüli Eb-szereplésére is kitért.

Őszintén szólva nem számítottam rá, hogy ilyen jól szerepel majd Magyarország az Eb-n. Nagyon kemény csoportba kerültünk, olyan erős ellenfelekkel, mint Portugália és Ausztria, ennek ellenére a válogatott bebizonyította, hogy kevés sztárral, de csapatként messzire is képes eljutni. Még mi magyarok sem fogadtunk volna nagy pénzben, hogy továbbjutunk a csoportból. A játékosok azonban olyan euforikus hangulatba kerültek, hogy már azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a belgákat is legyőzzük. Nem szabad viszont a fiúknak elbízniuk magukat, fontos, hogy megtalálják az egyensúlyt, mert nem lesz egyszerű a továbbjutás kiharcolása.