Magyarország Bulgária vendégeként lép pályára márciusban a Nemzetek Ligája A divíziójának rájátszásában. A hazai csapat részéről a MOL Fehérvár FC légiósa, Georgi Milanov reagált a párosításra.

– Mindenki elégedettnek tűnik a Nemzetek Ligája sorsolásával. – kezdte Milanov a bnr.bg-nek. – Magyarországon örülnek, hogy Bulgáriát kapták, mi pedig örülünk a magyaroknak. Jó sorsolás szerintük is, szerintünk is, a klubtársakkal még viccelődtünk is, hogy így mindenki jól járt. Valójában azonban komoly erőpróbára számítunk, nem lesz egyszerű mérkőzés. A hazai pálya mellettünk szól, hiszen a Vasil Levski stadionban küzdhetünk a továbbjutásért. Rossz évünk volt, úgyhogy mindent bele kell adnunk, hogy legyőzzük a magyarokat, különösen a saját közönségünk előtt.

Ha idegenben játszanánk, az rendkívül nehéz feladat lenne, hiszen Magyarországon biztosan telt ház előtt lépnénk pályára.

Georgi Milanov ezidáig 41 alkalommal öltötte magára a bolgár válogatott mezét, ezen fellépések alkalmával 2 gólt szerzett, egyes sajtóhírek szerint pedig akár a csapatkapitányi karszalagot is megkaphatja a mieink elleni sorsdöntő találkozón.