A csakfoci.hu szokásához híven ezúttal is megszavaztatta olvasóit, milyen kezdőcsapattal állítanák ki a magyar válogatottat az este 20:45-kor kezdődő, Lengyelország elleni utolsó világbajnoki selejtezőre.

A Marco Rossi helyett kezdőcsapatot összeállító drukkerek közül mintegy 2 ezren döntöttek úgy, hogy besegítenek a kapitánynak és a válogatottnak, szinte pontosan 24 óra alatt jött össze ennyi voks. A szurkolók a már megszokottnak mondható, az Andorra, Albánia, Anglia vagy San Marino elleni vb-selejtezőkön is alkalmazott 3-5-2-es felállást követve szavazhattak.

A kapusposzton az előző szavazáshoz hasonlóan most is rendkívül egyértelmű volt a helyzet: Dibusz Dénes hatalmas fölénnyel végzett az élen, hiszen a voksok 84 százalékát zsebelte be a drukkerek által összeállított csapatban.

A szurkolók szerint a középső védőknél a Szalai Attila (53%), Botka Endre (35%), Lang Ádám (33%) hármasnak kellene szerepelnie az immáron Robert Lewandowski-mentes lengyel válogatott ellen.

A középpálya jobb oldalán Loic Nego (78%) meggyőző fölénnyel volt a nyerő, a bal oldalon pedig Schön Szabolcs (33%) mellett a felcsúti Nagy Zsolt (24%) kapott bizalmat olvasóinktól. A középpálya közepén Nagy Ádám (46%) kirobbanthatatlan, ahogy Szoboszlai Dominik (35%) és Schäfer András (25%) helye is megkérdőjelezhetetlen a szurkolói tizenegyben.

A támadók közül Szalai Ádám (73%) továbbra is élvezi a drukkerek bizalmát, miután elsöprő fölénnyel került be a kezdőbe. Párjaként Schön Szabolcsot (32%) látnák legszívesebben a szurkolók a kezdőben, megelőzve Varga Kevint (28%) és Hahn Jánost (18%), így a múlt pénteki San Marino elleni meccshez hasonlóan a bal szélre Nagy Zsoltot tettük.

A válogatott kezdőcsapata Lengyelország ellen, a csakfoci.hu olvasóinak szavazatai alapján:

Dibusz – Botka, Lang, Szalai A. – Nego, Nagy Á., Schäfer, Szoboszlai, Nagy Zs. – Szalai Á., Schön