A bolgárok elleni Eb-pótselejtezőn elért 3-1-es győzelmet követően Marco Rossi együttese a Nemzetek Ligájában folytatja szereplését, előbb vasárnap Szerbiában lép pályára a magyar válogatott.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor a Szerbia elleni NL-mérkőzésen? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – a bolgárok elleni siker során is alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-5-2-ben adtuk meg. A legutóbbi mérkőzésen Rossi a Gulácsi – Orbán, Lang, Szalai A. – Fiola, Sigér, Nagy Á., Kalmár, Holender – Szalai Á., Sallai kezdőcsapatot küldte pályára. A lehetséges játékosok között már nincs ott Sallai Roland, akinek a Bulgária elleni meccs után vissza kellett térnie a klubjához, hogy a karanténszabályt betartva pályára tudjon lépni a következő bajnokin.