A magyar válogatott vasárnap folytatja szereplését a vb-selejtező I-csoportjában, a második ellenfél a FIFA-világranglista utolsó helyén álló San Marino lesz Serravalléban.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor a San Marino elleni vb-selejtezőn? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – a lengyelek elleni előző vb-selejtező során is alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-5-2-ben adtuk meg. A Lengyelország elleni legutóbbi mérkőzésen Rossi a Gulácsi – Fiola, Orbán, Szalai A. – Lovrencsics, Nagy Á., Kalmár, Kleinheisler, Hangya – Szalai Á., Sallai kezdőcsapatot küldte pályára. A lehetséges játékosok között már nincs ott a klubcsapatához visszatérő Gulácsi Péter és Schäfer András, valamint az eltiltását töltő Fiola Attila.