A törökök ellen elért bravúros 1-0-s győzelem után a magyar válogatott vasárnap kora este folytatja szereplését a Nemzetek Ligájában, akkor Oroszországot fogadja a Puskás Arénában.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor az Oroszország elleni NL-mérkőzésen? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – a törökök elleni siker során is alkalmazott rendszernek megfelelően – 4-2-3-1-ben adtuk meg. A legutóbbi mérkőzésen Rossi a Gulácsi – Fiola, Lang, Orbán, Szalai A. – Sigér, Nagy – Sallai, Szoboszlai, Holender – Szalai kezdőcsapatot küldte pályára. A lehetséges játékosok között már ott van a betegségéből felépülő Bese Barnabás és Bolla Bendegúz is, valamint a pénteki edzést sérülés miatt kihagyó Fiola Attila is.

Magyar-orosz: Rendhagyó módon szurkolhatunk a válogatottnak – minden hír az NL-mérkőzésről itt!