A magyar válogatott kedden 20:45 órakor játssza újabb felkészülési mérkőzését, az ellenfél ezúttal Észak-Írország lesz a Windsor Parkban.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor az Észak-Írország elleni felkészülési meccsen? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – az utóbbi időben legtöbbször alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-5-2-ben adtuk meg. A szerbek elleni hazai felkészülési mérkőzésen Rossi a Gulácsi – Botka, Lang, Fiola – Nego, Nagy Á., Schäfer, Szoboszlai, Nagy Zs. – Szalai Á., Sallai kezdőcsapatot küldte pályára.

Az előző mérkőzéshez képest változás, hogy Botka Endre izomfájdalmak miatt nem utazott el a csapattal Belfastba, míg Baráth Péter csatlakozott az U21-es válogatotthoz. Jó hír viszont, hogy pályára léphet az előző mérkőzést kihagyó Willi Orbán.

Frissítés: Hétfő délután hivatalossá vált, hogy kisebb sérülés miatt Gulácsi Péter sem tart a csapattal Belfastba.

Dárdai váratlan és tökéletes lépése a német válogatott felé: “Ennél jobban nem is sikerülhetett volna”