A magyar válogatott szerdán folytatja szereplését a vb-selejtező I-csoportjában, a harmadik ellenfél ezúttal Andorra lesz idegenben.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor az Andorra elleni vb-selejtezőn? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – a san marinó-iak elleni győztes vb-selejtező során is alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-5-2-ben adtuk meg. A San Marino elleni legutóbbi mérkőzésen Rossi a Dibusz – Botka, Orbán W., Szalai A. – Nego, Sigér, Gazdag, Cseri, Varga K. – Szalai Á., Sallai kezdőcsapatot küldte pályára.

A lehetséges játékosok között már nincs ott a klubcsapatához korábban visszatérő Gulácsi Péter és Schäfer András, valamint Willi Orbán, Sallai Roland sem tagja a válogatott Andorra ellen készülő keretének. Visszatért viszont Fiola Attila, aki letöltötte egy vb-selejtezőre szóló eltiltását.

Andorra-Magyarország: Izlandi játékvezető fúj a meccsen – minden hír a vb-selejtezőről itt!