A Videoton csapatával 2011-ben és 2015-ben bajnoki címet nyerő, utóbbi menetelés során a kapitányi karszalagot is viselő Sándor György váratlanul bejelentette jelenlegi klubja, az NB II-ben érdekelt Csákvár vezetőségének, hogy egy kihagyhatatlan ajánlat miatt befejezi aktív labdarúgó pályafutását.

– Olyan ajánlatot kaptam a hét elején, melyre három napos vívódás után sem tudtam nemet mondani – nyilatkozta az aqvitalfc.hu-nak az egykori válogatott Sándor György. – Felhívott Gera Zoltán és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem vele együtt dolgozni az U21-es válogatottnál. Ugyan 35 éves vagyok, de úgy terveztem, hogy egy, két évet még aktív játékosként töltök Csákváron. Ilyen ajánlaton viszont illik elgondolkodni. Megbeszéltem a hozzám közel állókkal, az Aqvital, illetve a Puskás vezetőivel, kikértem apu (idősebb Sándor István elismert edző – a szerk.) véleményét is, és végül ma reggelre eldöntöttem: felhagyok a játékkal és átállok a “katedra” túl oldalára”. A tervem egyébként is ez volt, csak néhány év múlva… A nap folyamán aztán hivatalosan is tájékoztattam döntésemről Visinka Ede vezetőedzőt, illetve Nagy Sándor klubelnököt. Egyelőre nem akarok még elköszönni, kell néhány nap nekem is, míg leülepednek bennem a gondolatok, így most csak annyit mondok, a szívem egy része itt marad a csákvári öltözőben…

Sándor pályafutása során 433 meccsen lépett pályára, és középpályásként 59 gólt, illetve 45 gólpasszt jegyzett. Megfordult a magyar élvonalban az ETO, az Újpest, a és a Videoton színeiben is, és kilencszeres magyar felnőtt válogatottnak mondhatja magát.