A meccsjegy.mlsz.hu oldalon február 6-án reggel 8 órakor kezdődött meg a március 24-i Szlovákia-Magyarország Eb-selejtező belépőjegyeinek értékesítése, azonban a kiszolgáló már pillanatokkal a “pénztárnyitás” után túlterhelődött, így azok közül sem juthatott mindenki jegyhez, aki már ekkor megkísérelte a vásárlást.

A hiba elhárultával a szurkolók jelentős része várólistára került, ahonnan véletlenszerűen kerültek be a vásárlásra lehetőséget nyújtó aloldalra. 13 perccel 8 óra után már a “Nincs elérhető jegy. Az esemény vagy a választott jegytípus jegyei elfogytak.” üzenet fogadta a felhasználókat.

Más megoldás nem lévén, a kiemelt jelentőségű, szurkolói szempontból igazi presztízscsapat jelentő mérkőzésre sok futballszerető magyar így vélhetően a hazaiak számára fenntartott szektorokba próbál majd bejutni – írja a felvidéki korkep.sk, kiemelve ennek kockázatát.

Ez az üzenet fogadta a jegyre várakozókat, mielőtt jelezte volna, hogy mind elfogyott. (fotó: korkep.sk)

Elfogytak a jegyek. (fotó: korkep.sk)

FRISSÍTÉS:  A szlovák szövetség által biztosított mintegy kétezer, a vendégszektorba szóló belépő mindegyike elkelt szerda délutánra a magyar labdarúgó-válogatott Szlovákia ellen március 21-én, Nagyszombaton sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőjére. A magyar szövetség (MLSZ) a Facebook-oldalán azt írta, “a jegyek értékesítése az előzetesen meghirdetetteknek megfelelően reggel 8 órakor elindult“, ugyanakkor “az online rendszer a kiemelkedően nagy érdeklődés miatt a beérkező igényeket hosszabb várakozás után tudta beengedni a vásárlási felületre“. A jegyek 7800 és 9900 forintba kerültek. (MTI nyomán)

Minden jegy elkelt A Szlovákia–Magyarország Eb-selejtező mérkőzésre szóló jegyek…

Közzétette: MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség – 2019. február 6., szerda