Szalai Ádám, a német Mainz 61-szeres magyar válogatott támadója a Facebook-oldalán tett bejelentést a közös segítségről, amely a koronavírus elleni küzdelemhez és a járvány visszaszorításához nyújt 30 milliós támogatást.

“Az egészségügyben dolgozók ezrei hetek óta dolgoznak önzetlenül a koronavírus megfékezésén és a betegek ellátásán. Munkájuk és odaadásuk felbecsülhetetlen, ezért a magyar válogatottbeli csapattársaimmal a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen úgy döntöttünk, hogy a összesen 30 millió forintos adománnyal segítjük a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját. A járvány megfékezése csak együtt sikerülhet!” – olvasható a 32 éves csatár közösségi oldalán, ahol az alábbi videóözenet is megjelent.

Sziasztok!Az egészségügyben dolgozók ezrei hetek óta dolgoznak önzetlenül a koronavírus megfékezésén és a betegek ellátásán. Munkájuk és odaadásuk felbecsülhetetlen, ezért a magyar válogatottbeli csapattársaimmal a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és a Játékidő Alapítvánnyal közösen úgy döntöttünk, hogy a összesen 30 millió forintos adománnyal segítjük a Gyermekétkeztetési Alapítvány, az Országos Mentőszolgálat és a Szent László Kórház munkáját. A járvány megfékezése csak együtt sikerülhet! #csakegyutt #maradjotthon MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség Játékidő Alapítvány

Közzétette: Szalai Ádám – 2020. március 27., péntek