Komoly dilemma van a svájci válogatottnál a magyarok elleni mérkőzés előtt. Nem tudják ugyanis, hogy kockáztassák-e a Milan labdarúgójának, Ricardo Rodrígueznek a játékát. A futballistára alap esetben minden bizonnyal számítanának, ám ha pályára lép és sárga lapot kap a mieink ellen, akkor eltiltása miatt (korábban már begyűjtött egy sárgát) lemarad a svájciak számára az automatikus vb-re jutás szempontjából jó eséllyel sorsdöntő, portugálok elleni meccsről. A futballista ezzel a rizikóval sem gondolkodna túl sokat, és mindenképp ott lenne a gyepen szombaton. Erről pedig igen vicces érvekkel próbálja meggyőzni Vladimir Petkovic szövetségi kapitányt.

– Így is játszani akarok. A döntés persze a kapitányé, és biztos tájékoztat is majd róla.

Azért elmondom majd Petkovicnak, hogy én nem olyan védő vagyok, aki sárgákat szokott kapni. Azt sem tudom, miért figyelmeztettek eddig a selejtezősorozatban

– próbálta a 24heures.ch honlapon, a sajtón keresztül is győzködni trénerét.

Rodríguez egyébként Feröer-szigetek ellen kapott sárgát a válogatottban még a tavaly novemberi, hazai meccsen. A szabályok értelmében két sárga lap után egymérkőzéses eltiltás jár a játékosoknak.

12-szeres pénzt ér, ha a magyar válogatott legyőzi Svájcot – kattints és fogadj!