Bernd Storck és csapata kedden elutazott Franciaországba, ahol Ausztriával, Izlanddal és Portugáliával is összecsap majd az Európa-bajnokság csoportküzdelmei során.

A csapat a Liszt Ferenc reptéren sajtótájékoztatót is tartott 10 órától, az ezen elhangzottakról a csakfoci.hu az alábbiakban számol be.

 

09:45: A szurkolók már a helyszínen várakoztak:

 

Bernd Storck szövetségi kapitány és Lovrencsics Gergő nyilatkozott a sajtó képviselőinek. 

Izgatottak és bizakodóak vagyunk. Óriási dolog, hogy ennyi idő után kijutottunk – kezdte nyilatkozatát Lovrencsics Gergő. – Fizikálisan és mentálisan is felkészültünk. Az elkövetkező napokban az ellenfelek részletes feltérképezésén lesz a hangsúly és a finomhangoláson.Meg nem elemeztük a nemet meccset, az a következő napok feladata lesz.

Bernd Storck: 44 év után jutottunk ki, a csapat felkészült az egy hét múlva esedékes első meccsre. Van egy hetünk, kiváló körülmények között készülünk majd, ideális lesz. Nehéz meccsek várnak ránk, de készen állunk. Bízunk a szurkolóinkban is, akik eddig mindig mellettünk voltak. A németek ellen egy egy topcsapat ellen játszottunk, sok mindent megoldottunk, de kielemezzük még a történteket. Kiválóan felkészültünk, fizikálisan és mentálisan is rendben van a csapat.

 

 

10:25: A csapat gépe felszállásra kész:

 

11:10: Most száll fel a csapat a gépre:

 

11:30: Elindultak!