Amint arról korábban beszámoltunk, a magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok Franciaország ellen az Eb-csoportmérkőzésen a Puskás Arénában. A találkozó után Kleinheisler László és Sallai Roland mellett Marco Rossi szövetségi kapitány is értékelte a látottakat az M4 Sportnak.

A fiúk nagyon jó mérkőzést játszottak, taktikailag kiemelkedőt nyújtottak, megfelelő bátorsággal és szívvel tették. Csak köszönetet mondhatunk nekik. Manapság nagyon sok edző meg van győződve arról, hogy a taktikájuk miatt tud a csapat nyerni. Nem! Mindig a játékosok a főszereplők. A fiúk ma elképesztőek voltak. Olyan játékosaink vannak, akik tényleg elkötelezettek, keményen dolgoznak minden nap a gyengeségeiken, hogy fejlődjenek. Megvannak a korlátaink, de bizakodva nézhetünk a jövőbe – kezdte az M4 Sportnak adott értékelését Marco Rossi. – Amikor 2018 szeptemberében először Telikbe érkeztem, temetői hangulat fogadott. Akkor azt mondtam a fiúknak, akit meghívok a válogatottba, olyan szívvel küzdjön, mint amit ma is láttunk a pályán. Néha van, hogy 3-0-ra veszítünk, néha döntetlen, néha győzelem a vége, de a szív a legfontosabb dolog a futballban, a válogatottban ez hatványozottan igaz. A mai egy olyan nap volt, amikor az Úr talán ránk nézett fentről.

A mérkőzés legjobbjának megválasztott Kleinheisler: “Egyenrangú partnerei voltunk a franciáknak” – Sallai már a továbbjutásról beszélt