A Puskás Múzeum a Puskás Aréna részeként a legnagyobb magyar futballista életét fogja bemutatni, ezért a múzeum olyan személyek jelentkezését várja, akik Puskás Ferenchez, csapattársaihoz, klubjaihoz, játékos és edzői pályafutásához vagy magánéletéhez köthető tárgyi emlékeket a múzeum rendelkezésére tudnak bocsájtani.

Emellett azok jelentkezését is várja, akik olyan történetekkel, személyes emlékekkel bírnak, amelyek ismerete hasznos és fontos lenne Puskás Ferenc teljes életének bemutatásához, illetve a legendás labdarúgó pályafutásának szépségét, életének eredményességét írásos vagy vizuális módon megfogalmazzák.

Azok, akik jelentkezni szeretnének az emlekeim@puskasmuzeum.hu e-mail címen tehetik meg, melyben az általuk felajánlott tárgyak, dokumentumok leírásával, fotójával vagy történetek, írások, vizuális dokumentumok megküldését várják.

Jelentkezési határidő: 2019. november 3.

A felhívásra beküldött legfontosabb és legértékesebb dokumentumokat beküldők, felajánlók közül a múzeum a kiválasztottakat a Puskás Múzeum vendégül látja 2019. november 15-i, a Puskás Aréna nyitómérkőzésén, a Magyarország-Uruguay találkozón.