A lengyel przegladsportowy.pl értesülései szerint a Legia Warszawa  elnöke, Dariusz Mioduski, a vezetőedző, Ricardo Sa Pinto, és a sportigazgató, Radosław Kucharski a héten megbeszélést tartott a klub téli átigazolásaival kapcsolatban. A fő kiszemelt a Lechia Gdanskot erősítő szlovák ifi-válogatott Lukas Haraslin, illetve a Jagiellioniában játszó 47-szeres litván válogatott Arvydas Novikovas.

Szélső lévén mindketten Nagy Dominik posztriválisai lehetnének, ám könnyen lehet, hogy ők épp a magyar játékos esetleges távozása miatt érkezhetnének.

A portál szerint ugyanis korántsem biztos, hogy a remek formában lévő középpályás a téli felkészülést a csapattal kezdi meg. Állítólag több francia élvonalbeli klub is szívesen látná Nagy Dominikot, köztük a 16 forduló után a Ligue 1 harmadik helyén állomásozó Montpellier.

Az oldal ugyanakkor kiemeli: a több poszton is bevethető magyarnak hosszútávú szerződése van a Legiával, a vezetőség a sajtóhírek szerint ezért olyan összeget szeretne látni érte, amivel befoltozhatják a be nem kalkulált Európa-liga-selejtezős kiesés okozta költségvetési hiányt, ami több millió eurót jelent. Nagy legutóbb ismét bekerült a forduló válogatottjába, a szezonban eddig 4 gólnál és 6 gólpassznál jár.

Nagy Dominik: “Nem vagyok arrogáns, de nem szabad átesnem a ló túloldalára” – üzent a kritikusainak