A szüleivel együtt Dömsödön élő kisfiú az édesapjával utazott a fővárosba, hogy ott lehessen a horvátok elleni mérkőzésen, mivel nem akart lemaradni a kedvenceiről, kiváltképp Nagy Ádámról, akinek hatéves kora óta szurkol. Arra pedig a legkevésbé nem számítottak a kilencven perc során, hogyan fog végződni a találkozó. Csabika ugyanis az aznap délelőtt folyamán saját maga által készített „Nagy Ádi kérlek add nekem a mezed” feliratú molinót készített, amit először a biztonsági őrök nem engedtek kihelyezni.

A meccs előtt sajnos kissé letört a fiam, mert a biztonsági őrök csak a magyar zászlót engedélyezték kifeszíteni, a molinót pedig nem. Így az egy darabig visszakerült a táskába, és maradt helyette a szurkolás. De még milyen! – elevenítette fel a történteket Csabika édesanyja a csakfoci.hu-nak. – A lefújás után a férjem, és a fiam ránézett a biztonsági őrre, aki talán a stadionban uralkodó őrült hangulat miatt bólintott, majd nem csinált problémát a „lepedő” elővételéből.

Ádám nem feledte ifjú szurkolója gesztusát a meccs után, a szektor felé vette az irányt, egyenesen a kisfiú felé tartott, majd átugrott a kordonon, odament a lelátón csillogó szemekkel ünneplő Csabikához, s jött a meglepetése: levette a mezt, amiben futballozott, és odaadta neki egy baráti pacsi kíséretében.

Szuper meglepetés volt számunkra, nem számítottunk rá, hogy Nagy Ádám oda fog jönni hozzánk. A fiam régebben már látott ilyet, hogy sokan ugyanígy próbálkoztak egy molinóval, és ezen felbuzdulva ő is megpróbálta, hátha sikeres lesz – mesélte meghatottan Tímea, a gyermek édesanyja. – Ádám hatalmas örömöt szerzett nekünk, Csabinak azóta is fülig ér a szája, nagyon büszke rá, hogy megajándékozta a kedvenc játékosa. Nem is engedte, hogy kimossam a mezt. A dresszt hamarosan be fogjuk kereteztetni, és Csabika szobájának falán fog díszelegni, ez most már az ő ereklyéje, a legféltettebb kincse. Nagyon imádja a focit, és még az edzője is mondta neki viccesen, adja le az együttesnek a mezt. Ez a mostani meccs örökké emlékezetes marad számunkra.

LENKÓ PATRIK