Marco Rossi szövetségi kapitány a Facebookon üzent hosszabban követőinek, a szurkolóknak és Magyarországnak – két nyelven, magyarul és angolul is – az egész Európát és a világot is sújtó koronavírus-járvány és az intézkedések kapcsán. De március 15-ről is megemlékezett.

“Tegnap láttam néhány képet Budáról. Jó, hogy az emberek reagálnak a járványra. Személy szerint próbálok a lehető legtöbb időt otthon tölteni.

Tudom, hogy unalmas, és nem oldja meg a helyzetet, de legalább kézzelfogható. Szomorú, de meg kell tudnunk tenni. Szeretnék valamit megosztani Veletek, barátaim.

Most van itt az az idő, amikor reagálnunk kell, minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy felvegyük a harcot a vírussal szemben. Nézzétek meg, mi történik Olaszországban. Ez a helyzet nagyon bonyolult. Ott van mindenem. A családom.

A munkám az év legnagyobb részében elválaszt tőlük, és amíg ez a vészhelyzet nem múlik el, nem ölelhetem magamhoz őket. Türelmesnek és erősnek kell lennünk. A mai nap egy fontos nap Magyarország számára és biztos vagyok benne, hogy tudjátok, miért.

Szeretném Veletek tölteni a mai napot és ünnepelni, de otthon kell maradnunk és minden kapcsolatot kerülnünk egymással. Ez a legjobb amit tehetünk. Ne pánikoljatok. Legvégül mi leszünk az erősebbek, hiszek ebben.

Boldog Március 15-ét, és legyetek erősek! Minden rendben lesz!” – írta az olasz szakember.

[HU/ENG] Tegnap láttam néhány képet Budáról.Jó, hogy az emberek reagálnak a járványra. Személy szerint próbálok a…

Közzétette: Marco Rossi – 2020. március 15., vasárnap