A magyar válogatott szurkolók nélkül kénytelen fogadni a görögöket a ma esti, Groupama Arénában rendezett Nemzetek Ligája-mérkőzésen. Ennek oka a 2015 szeptemberi magyar-román Eb-selejtező utáni, stadion körüli szurkolói rendbontás, melynek nyomán az UEFA zárt kapus büntetést szabott ki a mai mérkőzésre.

A Carpathian Brigade (CB), a magyar válogatott szervezett szurkolói csoportja a finnek elleni idegenbeli mérkőzésen is képviseltette magát, és természetesen a görögök ellen is a lelátón szurkolna, ha nem lenne a szankció. A CB Facebook-oldalán egy látványos fotóval és mellette némi szöveggel fejtette ki véleményét az UEFA döntéséről.

Tömör véleményünk, üzenetünk világosan fénylik a döntéshozók számára a mai mérkőzéssel kapcsolatosan. SZURKOLÓK NÉLKÜL A FUTBALL SEMMIT SEM ÉR! 🔥⚽🇭🇺

Közzétette: Carpathian Brigade '09 – 2018. szeptember 10., hétfő

A csoport a Népligetben, a Groupama Arénához legközelebb eső vendéglátó helyiségébe szervez meccsnézést, 20 órára oda várnak minden érdeklődő szurkolót.

A Carpathian Brigade a 2013-as magyar-román vb-selejtezőn emlékezetes szurkolást szervezett a Puskás Ferenc Stadion mellé, az UEFA ugyanis azt a meccset is zárt kapussá tette nem megengedett szurkolói rigmusok miatt.

A ma esti meccsel kapcsolatos felvezető cikkeinket itt olvashatja.