Azok a játékosok, akik tegnap legalább egy órát a pályán töltöttek, a hotelben regenerálódtak, míg a többieknek rendes edzést tartott Bernd Storck szövetségi kapitány a Tourettes-i edzőpályán – számolt be az MLSZ hivatalos honlapja. Ebéd után Terre Blanche-ban is eleredt az eső de ez nem akadályozta, hogy délután teljes értékű edzést végezzen a csapat. Igaz, a gyakorlás nagy részét a pálya melletti konditerem-sátorban töltötték a fiúk, és csak az edzés végén egy rövid átmozgatásra vették birtokba az addigra felázott pályát.

A mai foglalkozásokon mindenki részt vett, Fiola Attila kivételével. A válogatott jobb hátvédje a tegnapi mérkőzés második félidejében kapott egy rúgást a bal lábára, és – bár a kezelések hatására lábadozik sérüléséből – nem biztos, hogy bevethető lesz a mieink második, Izland elleni csoportmérkőzésén, szombaton.

Holnap délelőtt ismét frissítő jellegű, átmozgató edzés vár a csapatra, de délután teljes erőbedobással készül a gárda a szombati, Izland elleni második felvonásra, amelynek a marseille-i Stade Vélodrome ad otthont.

A csakfoci.hu az új Fiat Tipoval utazik az Eb-n!